Състоянието на Дионтей Уайлдър след нокаута не е добро


Състоянието на Дионтей Уайлдър след нокаута не е добро
Снимка: Guliver/GettyImages

36672 0

Главният треньор на Дионтей Уайлдър - Джейс Деас, разкри какво точно е състоянието на Бронзовия бомбардировач, който беше смачкан от бой от Тайсън Фюри в епичен двубой между двамата в Лас Вегас. Както е известно, британецът спечели с нокаут в 7-ия рунд, а решаващ за победата беше моментът в 3-ия рунд, в който Циганския крал разрани ухото на опонента си с дясно кроше

Деас разкри, че Уайлдър не е на пресконференцията, защото пътува към болницата, но съобщи, че освен проблемите с ухото, Дионтей няма други видими травми от битката в "MGM Grand Arena". 

"Дионтей има малка рана в ухото, която се получи в третия рунд. Мислим, че може би е попречило сериозно на движението и ориентацията му в следващите рунди. Сега е в болницата, където ще бъде прегледан и ще му бъдат направени няколко шева", разкри персоналният треньор на американеца Джей Деас по време на пресконференцията след реванша между двамата боксьори. 

"Това беше много тежък и изхабяващ двубой. Той се би два пъти поред през ноември и сега през февруари. Той обича да е активен, но това ще му даде шанс малко да си почине, да се възстанови и малко да се порадва на живота преди да се стигне до реванша", допълни той. 

Той беше попитан и за възможността Уайлдър да активира скоро клаузата си за 3-и мач срещу британеца, като Деас беше категоричен, че не вижда причина да няма епизод 3 от сагата. 

"Със сигурност ще иска да се бие отново срещу Тайсън. Тези момчета изиграха два страхотни двубоя и съм убеден, че феновете ще искат да видят нов сблъсък между тях. Мисля, че точно това ще стане", каза Деас, който е главният треньор на Уайлдър, но не беше човекът, който хвърли кърпата от неговия ъгъл. Самият Уайлдър отговори бясно на екипа си, че са предали мача (подробности четете тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички