Къде и кога ще дават кантара преди битката Джошуа - Усик?


Къде и кога ще дават кантара преди битката Джошуа - Усик?
Снимка: Getty Images

2830 0

В полунощ на 25. септември световният шампион Антъни Джошуа ще се качи отново на ринга, за да се изправи срещу задължителния претендент на Световната боксова организация (WBO) Олександър Усик. От победата на Ей Джей над Кубрат Пулев изминаха повече от девет месеца, но британецът едва ли е загубил форма, тъй като го очаква ново голямо предизвикателство.

Преди големия сблъсък на ринга Джошуа и Усик ще се качат на кантара, за да отчетат точното си тегло преди битката. По традиция кантарът е едно от най-интересните събития преди боксовите мачове, като се очаква с голям интерес от зрителите. Двамата боксьори вече се срещнаха очи в очи по време на съвместната им пресконференция в четвъртък, за която можете да прочетете повече тук.

ГЛЕДАЙ ДЖОШУА - УСИК ТУК!

Усик дебютира в тежка категория едва преди две години, но вече има шанс да се бие за световната титла. Бившият абсолютен шампион в полутежка категория бързо набира скорост при най-тежките и качи допълнителни килограми за битката с Джошуа. В същото време медиите на Острова съобщават, че Ей Джей сваля килограми. Появиха се предположения, че Усик, който в последния си мач беше драстично по-лек от Джошуа, сега дори може да се окаже по-тежък (подробности четете тук).

Кантарът преди битката Джошуа - Усик ще се състои днес (24 септември) от 15.00 часа българско време. Събитието няма да бъде излъчвано от българска телевизия, а от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). DAZN държи правата за излъчване на боксовата галавечер, като именно там ще можете да гледате и самия сблъсък между Джошуа и Усик. Кантарът, както и мегасблъсъка Джошуа - Усик, ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

За да видите как да се регистрирате и абонирате в DAZN, последвайте този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички