Кубрат Пулев призна, че проблемите са били с визата му, а не с багажа му


Кубрат Пулев призна, че проблемите са били с визата му, а не с багажа му
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

10485 0

От САЩ внесоха яснота около ситуацията с Кубрат Пулев, като от граничните власти са отказали достъп на българина заради сгрешена виза. Вместо да е с работна виза, Кобрата е влязъл в страната с туристическа такава. Първоначално боксьорът ни отрече да е бил депортиран, а единствените му проблеми били с багажа.

Няколко часа по-късно все пак призна, че е имал леки недоразумения. "Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение!", написа Кубрат в профила си във Facebook. Според dsport.bg Пулев дори вече е в България, като е кацнал тихомълком на летище "София" в неделя вечер, като не е бил посрещнат от журналисти.

А ето пък какво е съобщението от граничните власти, което потвърждава информацията, че е напуснал САЩ: "Известният български боксьор Кубрат Пулев е пристигнал на международното летище "О Хеър" в събота, 22 февруари. Господин Пулев е предоставил негова туристическа виза и е информирал служителите, че получава приходи от промотиране и боксови мачове в САЩ. На господин Пулев му е отказан достъп заради неточна виза и той напусна САЩ на 22 февруари в 9:30 ч. вечерта". Всичко това се е случило напът към залата в Лас Вегас, за да наблюдава на живо битката между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.

Въпреки тези неща - Кубрат Пулев става част от изключително заплетена ситуация в бокса в тежка категория. Вижте защо, както и кои 5 фактора осуетяват много идеи и варианти - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички