Кубрат Пулев обяви с кой от дивизията иска да се бие след мача с Джошуа


Кубрат Пулев обяви с кой от дивизията иска да се бие след мача с Джошуа
Снимка: Instagram

6559 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, има намерение още дълго да остане на ринга. Въпреки че скоро ще навърши 39 години, Кобрата иска да се бие с всеки един от най-добрите бойци в дивизията, след като премери сили с най-добрия към момента - Антъни Джошуа.

"С всички ми е интересно да се бия - и с Уайлдър, и с Тайсън Фюри, с Хелениус и Ковнацки. С всички други имам желание и би било интересно. Смятам, че мога да ги победя всичките", заяви Пулев пред "България от еър".

Боксьорът също така отправи един апел към Националния оперативен щаб във връзка с пандемията от коронавирус. "Както се разрешава на хората да извеждат кучетата си при определени условия, така трябва да се създаде и режим сред професионалните спортисти - да могат индивидуално да тиат в парка, в планината, да правят упражнения навън. Да има изисквания, ако е нужно да се въведат и конкретни часове, но нашата физическа подготовка е много важна", категоричен бе Кубрат. А как обеща да помогне той в битката с вируса вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички