Аръм: Пулев е в пъти по-добър от Руис и ще нокаутира Джошуа


Аръм: Пулев е в пъти по-добър от Руис и ще нокаутира Джошуа
Снимка: Instagram

3020 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм, за пореден път изрази категоричност, че Кобрата може да победи Антъни Джошуа. Двубоят между двамата боксьори бе преместен за 25 юли, а Аръм смята, че Пулев е много по-добър от Анди Руис, който победи Ей Джей.

"Продължавам да казвам на хората и го мисля, че Джошуа не може да се справи с Пулев. Той ми е много съмнителен. Забравете за победата му над Руис в Саудитска Арабия. Руис сам се опозори заради физическото състояние, в което се появи на ринга. Той нямаше необходимата сила да нокаутира обикновен боксьор в тежка категория, какво остава за Джошуа. Пулев е в пъти по-силен и по-добър боец от Анди Руис. Затова мисля, че има огромни шансове да нокуатира Джошуа", каза Аръм пред BoxingScene.

"Руис може да имаше бързи ръце и да бе смел, но преди това нямаше силата дори да нокаутира и обикновени боксьори. Той се колебаеше и срещу такива боксьори. Не можеше да ги нокаутира, дори и да бе доста по-добър от тях. Точно за това, че Джошуа бе нокаутиран от Руис за мен Антъни остава много съмнителен", допълни той. А защо според Пулев 25 юли не е окончателна дата и защо е готов на двубой без публика - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички