Хърн: Ако мачът с Пулев отново се отложи, може да се провали


Хърн: Ако мачът с Пулев отново се отложи, може да се провали
Снимка: Gulliver/GettyImages

4519 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, отново показа желанието си клиентът му да избегне предстоящия мач срещу Кубрат Пулев. Както е известно, мачът между двамата бе насрочен за юни месец, а впоследствие - отложен, заради пандемията от коронавирус. Според него, ако датата за мача бъде отложена отново, може да дойде момент, в който Джошуа ще трябва да се бие само веднъж през 2020 година. Ако това се случи, Хърн и звездният му клиент ще изберат този мач да е срещу Тайсън Фюри за абсолютната титла в тежка категория.

"Следващите две седмици ще ни кажат всичко, което трябва да знаем. Надяваме се, че датата ще е 25 юли, но по-големият въпрос е, че Джошуа трябва да се бие до средата на август, за да се боксира два пъти тази година, какъвто е планът. Така че, ако отиде след тази дата, разговорът може да отиде направо към мача с Тайсън Фюри през октомври-ноември. Имаме договор за мач с Пулев, а Фюри трябва да се бие с Дионтей Уайлдър, но всичко е възможно в този луд свят", заяви Хърн пред "Evening Standard".

"Може да се стигне до ситуация, в която, ако Ей Джей не се боксира с Пулев в продължение на месеци, той може да започне да си мисли, че остарява и да не иска големите битки да му се изплъзнат и това да му е единственият шанс да стане безспорен световен шампион в тежка категория. За Ей Джей всичко се опира до завета, който ще остави", допълни промоутърът. А в колко рунда ще приключи боят Джошуа - Пулев и как, според бившия световен шампион Дейвид Хей, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички