Кубрат Пулев е студент - записа се в УНСС в специалност "Политика и бизнес"


Кубрат Пулев е студент - записа се в УНСС в специалност "Политика и бизнес"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

692 0

Българският боксьор Кубрат Пулев посети Университета за национално и световно стопанство в София и се записа в избраната от него магистърска специалност - "Политика и бизнес"!

"От обучението си в УНСС очаквам да натрупам много нови знания, които да са ми полезни в бъдеще. Наясно съм, че тук професионализмът е на много високо ниво", заяви пред журналсти Кобрата.

Интересно е да се отбележи, че преди време той бе изявил желание да влиза в българската политика!

По време на посещението си в УНСС той се е срещнал и с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра "Политология" в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология".

По време на срещата се е провела дискусия за политическата ситуация в страната, пандемията от коронавирус и състоянието на спорта в държавата.

В събота срещу неделя (25-26 септември) пък ще се проведе дългоочакваната среща между Антъни Джошуа и Олександър Усик! Тук можете да следите всички новини преди това боксово зрелище, а в тази връзка ще научите как от България ще може да се гледа тази среща!

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Мит или истина: български вратар оставя трайна следа в Байерн Мюнхен?

След като SportLive.bg представи повече подробности около кариерите на едни от най-изявените футболисти...

Реклама

Най-четени новини


виж всички