Китай предложи на Джошуа и Пулев да се бият в страната


Китай предложи на Джошуа и Пулев да се бият в страната
Снимка: принтскрийн

2203 0

Мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е получил любопитна оферта за домакин. Според промоутъра на британската звезда, тя е дошла от Китай. Най-многолюдната страна в света не е популярна дестинация за провеждане на рейтингови боксови мачове и новината за желанието ѝ да се включи в тях е любопитна новина.

Хърн обяви, че неговият екип все още се надява битката да се проведе във Великобритания, но ако в страната не позволят присъствието на фенове на спортните мероприятия до септември, мачът може да се проведе в чужбина.

"Фокусът остава същият - да направим мача във Великобритания. Надяваме се, че между септември и декември ще се позволи присъствието на фенове на спортни събития. Има и шанс това да не се случи, ако е така, ще организираме боя другаде", коментира Хърн, цитиран от The Sun.

"Имахме редица предложения от Близкия изток, Китай и Хърватия, за да организираме битката. Искаме да си дадем всяка възможност мачът да бъде във Великобритания, но знаем, че това може да не е възможно", допълни промоутърът. А ако с екипа на Пулев приемат офертата на Хърватия, вижте къде страната ще проведе мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички