Джошуа: Пренебрегвам Пулев, защото не ми е на нивото


Джошуа: Пренебрегвам Пулев, защото не ми е на нивото
Снимка: Instagram

11913 0

Британската звезда в бокса в тежка категория - Антъни Джошуа, се изказа пренебрежително за следващия си опонент Кубрат Пулев. Двамата трябва да се бият това лято, тъй като българинът е задължителен претендент за титлата на IBF, но шампионът мисли само за евентуален мач с Тайсън Фюри. Именно у неговия скандален сънародник се намира единствената значима титла, която Джошуа не е спечелил - тази на WBC.

"Работя за това да победя Тайсън Фюри. В известен смисъл това е един вид пренебрегване на Пулев, но аз трябва да гледам през Пулев, защото ще мина през Пулев, това ми е настройката. Що се отнася до него, той не е на моето ниво. Минавам през него. Искам момчетата на върха и работя да мина през всички тях, това е нагласата, която трябва да имаме като бойци", заяви звездата пред "DAZN".

"Значи гледам Тайсън Фюри като че ще мина и през него. Аз не съм фаворит на букмейкърите и трябва да върна името си там, където му е мястото. Те трябва да вярват, че когато се върна на ринга, ще загубят, ако залагат срещу мен и ще спечелят, ако ме подкрепят", категоричен бе Джошуа. Междувременно, неговият промоутър Еди Хърн заяви, че мачът с Пулев може да не е във Великобритания - подробности тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички