Конър Макгрегър отлага завръщането си в UFC


Конър Макгрегър отлага завръщането си в UFC
Снимка: Getty Images

3422 0

Конър Макгрегър не се е бил от девет месеца. Миналия юли той беше контузен при закриването на трилогията с Дъстин Поарие. Нараняване и поражение с нокаут потвърдени от съдиите, тъй като не успяха да продължат битката. След това операция, патерици, обратно към тренировки... Хората започнаха да спекулират за времето на завръщането му.

По принцип „The Notorius“ поставяше лятото като момент на повторното му появяване в октагона. Макгрегър вярваше в този вариант. Дейна Уайт обаче издигна нов сценарий. Говорейки пред The ​​Sun, президентът на Ultimate Fighting Championship (UFC) заяви, че ще трябва да изчакаме, за да видим отново Конър Макгрегър в клетката.

В момента буквално нямам нищо за него, той не е готов. Целият пейзаж може да се промени през лятото. Ще видим кога е готов да се бие. И когато лекарят му даде 100 процента разрешение, ще започнем да търсим потенциала опоненти", заяви Уайт в британския таблоид.

" Гледаме началото на есента, ако всичко върви добре. Ако кракът му заздравее добре и той получи разрешение да започне наистина да тренира, тогава битка вероятно ще има.", каза президентът на звездната компания за смесени бойни изкуства (ММА).

Междувременно можете да видите изумителните детайли около следващия мач на Флойд Мейуедър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички