Изумителните детайли около следващия мач на Флойд Мейуедър на ринга


Изумителните детайли около следващия мач на Флойд Мейуедър на ринга
Снимка: Gulliver/GettyImages

4260 0

Определено всичко около непобедения боксьор Флойд Мейуедър е скъпо. Следващата битка на американеца ще се проведе на 14 май тази година, а детайлите около нея са повече от изумителни.

Мейуедър ще се изправи срещу друг непобеждаван боец Дон Мур. Любопитното е, че сблъсъкът няма да се проведе на стадион или арена, а на 700 метра надморска височина, или по-точно площадката за излитане и кацане на хеликоптери на хотела "Burj Al Arab" в Дубай. 

Двубоят ще бъде наблюдаван на живо от едва 20 души, които ще трябва да закупят билетите си, използвайки криптовалутата Ethereum, съобщава "The Sun". Цената на един билет ще бъде 65 ETH, което се равнява на близо 190 хиляди долара. Половината билети за сблъсъка вече са закупени.

С толкова скъпи билети за вечерта се очаква печалбите да са малко над 3,5 милиона долара. В същото време мачът ще може да се проследи на живо в платформата "LIVENow" за сумата от 18 долара.

Ето как отговори наскоро Флойд Мейуедър на своите критици.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички