Ивайло Гоцев: Кубрат бие британските съперници, след AJ искаме Фюри, той е човекът


Ивайло Гоцев: Кубрат бие британските съперници, след AJ искаме Фюри, той е човекът
Снимка: БГНЕС

1653 0

Мениджърът на българската звезда в тежката категория на бокса Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, говори пред британското издание "Sky Sports", където разкри плановете и апетита на Кобрата. Гоцев вярва, че българинът се справя добре срещу боксьори от Острова, а освен това планува битка с Тайсън Фюри след Антъни Джошуа.

"Имаме малка история тук - с Кубрат и британски боксьори в тежка категория. Свалял е няколко от тях. Той накара Дерек Чисора да млъкне, защото имаше голяма уста. Това бе страхотно, а след това победи другия Фюри - братовчеда, което също беше добро. Това бе битката, която му осигури да е претендент номер 1 на Джошуа - друг британски шампион, така че тук има лека връзка" - започна Гоцев.

"Кубрат срещу Великобритания, това ми харесва! Създава си име тук, така че, да, нека първо се справи с Джошуа. Нека най-добрият победи, а след това ще разгледаме опциите с Тайсън Фюри. В крайна сметка, всички пътища водят до Фюри. Мога да го кажа, защото той е показал, че е един от най-върховните, ако не и най-върховният. Той е човекът. Би било страхотно да се изправи срещу британските шампиони - един след друг, не е ли така?" - каза мениджърът относно бъдещите му планове.

"Нагласата му е сякаш отива на война. Отиваме на война, трябва много подготовка, знаем какъв е залогът. Това е неговият шанс да стигне до върха и да се превърне в единствения световен шампион в нашата страна, в тази част от света. Това е много вълнуващ момент за него и той прави всичко, което може, за да се подготви за тази битка. Ще бъде огромна битка. Те са на същата височина, същата физика, нека видим кой е по-добър боксьор сега и по-добър боксьор в тази ера. Кубрат ще бъде огромно предизвикателство за Джошуа, това е всичко, което мога да кажа" - завърши Гоцев.

Междувременно, Тайсън Фюри също посочи боксьори, срещу които би искал да се бие след Уайлдър и Джошуа. Фюри посочи 9 боксьори, като сред тях е и Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички