Хърн вкарва супертехнологии на Джошуа - Пулев, ако е в Англия и без зрители


Хърн вкарва супертехнологии на Джошуа - Пулев, ако е в Англия и без зрители
Снимка: Getty Images/Guliver

1493 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е склонил да проведе мача на звездата си срещу Кубрат Пулев пред празни трибуни. Той обаче има идея как да превърне събитието в запомнящо се и хората да не съжаляват, че са платили, за да го гледат. Опитният Хърн смята да постигне това благодарение на специални ефекти от ново поколение.

Джошуа и Хърн искат мачът с българина да се проведе във Великобритания, но там пандемията от коронавирус е в разгара си и скоро мерките няма да позволят провеждае на спортни събития с публика. Варианти за провеждане на битката са Саудитска Арабия и Хърватия, но екипът на британеца ще настоява до последно той да се бие у дома. Идета му е това да се случи на стадиона на Тотнъм.

"Готов съм на всичко. Разговаряме със Sky и ВВС за различни проекти. Когато започнахме преди 5-6 седмици, приложения като "Зуум" бяха революция, а сега всеки ги използва и вече са скучни. Това означава, че трябва да минем на следващото ниво, да пресъдадем на живо спорт по невиждана досега система, все едно наистина си там и усещаш абсолютно от първо лице атмосферата. Да се говори с години за това събитие. Трябва да предвидим, че и занапред ще има катастрофи, които да ни спират от прекия контакт, затова трябва да сме иновативни. И такива боксови вечери да бъдат достъпни", коментира Хърн.

"Ще има фойерверки, дронове навсякъде, с които ще правим картина от 360 градуса. Ако ще го правим в период на карантина, трябва да е нещо, което ще смае света", закани се промоутърът. Той се надява иновацията да бъде приложена за първи път на 4 юли в Манчестър, когато е мачът между Александър Поветкин и Дилиън Уайт. А кога, според мениджъра на Пулев, се очаква да е Джошуа - Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички