Хърн начертя пътя пред Джошуа: Следва Уайлдър, къде постави Фюри "на опашката"?


Хърн начертя пътя пред Джошуа: Следва Уайлдър, къде постави Фюри "на опашката"?
Снимка: Getty Images

1816 0

Бившият световен шампион при най-тежките в бокса Антъни Джошуа записа победа срещу Роберт Хелениус, след като го нокаутира с безпощаден удар в седмия рунд. Малко след бурните му емоции след успеха дойдоха и интервютата на ринга.

Промоутърът Еди Хърн също получи думата. Той отбеляза как тълпата е станала нетърпелива, като категорично посочи действието на Джошуа като един от нокаутите на годината. Хърн начерта и своеобразния план пред Ей Джей. Боксьорът иска сблъсък с Дионтей Уайлдър, а след това и с Тайсън Фюри.

"Всички говореха за новия Ей Джей, за стария Ей Джей, тълпата стана нетърпелива. Той намери силата в дясната си ръка, направи един от нокаутите на годината. Този Ей Джей ще виждаме. Трябва и повече агресия, но има път, който да следва. Следва Уайлдър, а след това и Фюри, това иска" - сподели Хърн.

На пресконференцията след двубоя пък жегна Тайсън Фюри и опонентите, които избира. Според Хърн Циганския крал не прави много за дивизията на най-тежките в бокса. Думите му дойдоха по повод изказването на Джошуа, че носи тежката категория в бокса на гърба си.

"Тайсън Фюри се бие срещу човек от ММА, който никога не е имал боксов мач преди, така че всъщност не прави много за най-тежката категория, нали така" - сподели Хърн.

Освен това той призна, че ще опита да завърши преговорите с Уайлдър и битката да се състои през януари. Изглежда много вероятно тя да бъде в Саудитска Арабия. Самият Джошуа нетърпеливо обяви, че е фокусиран върху това да смаже главата на Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички