"Фокусиран съм върху това да му размажа главата" - Антъни Джошуа нетърпелив за мача с Уайлдър


"Фокусиран съм върху това да му размажа главата" - Антъни Джошуа нетърпелив за мача с Уайлдър
Снимка: Getty Images

2061 0

Антъни Джошуа се завърна с гръм и трясък на ринга, като победи с нокаут в седмия рунд Роберт Хелениус. А сега темата, която вълнува всички фенове на бокса е дали следващият бой на британеца ще е срещу Дионтей Уайлдър.

Фокусът изцяло върху Уайлдър

А Ей Джей даде категоричен отговор на пресконференцията след двубоя с Хелениус. "Изглежда така, сякаш ще бъде следващият. Просто съм щастлив, че започваме тази битка, потенциално скоро".

"Всеки момент е подходящ за битка. Можеше да е по-див преди осем години или по-див сега, няма значение... Ние ще се бием и ще видим какво ще бъде. Не мога да погледна назад и да кажа какво би било, какво би било. Просто съм фокусиран върху битката с него в този момент и съм фокусиран върху това да му размажа главата сега", каза Антъни Джошуа.

Доволен от епохата на бокса

"Това е страхотно за бокса, ще погледнем назад след години и ще си помислим: "Леле, вижте тази епоха, този човек се би с всички". Това е важното в наши дни, не да тревожите за каквото и да било. Просто да се биете с най-добрите и даваш най-доброто от себе си. Не е лесно да прехвърлиш тези големи битки, но аз имам доверие в моя отбор", заяви Джошуа.

"Извървяхме дълъг път като събрах четири от петте големи пояса и станах обединен двукратен световен шампион в тежка категория. Направихме страхотен бизнес, бих се в Америка и Саудитска Арабия. Моят отбор е невероятен и влагам цялата си вяра в тях, за да се справят". След двубоя с Хелениус Джошуа дори симулира контузия, за да покаже, че носи тежката категория в бокса на гърба си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички