Награда за нокаута: Конър накара окървавения Антъни Джошуа да отпие от неговата напитка (ВИДЕО)


Награда за нокаута: Конър накара окървавения Антъни Джошуа да отпие от неговата напитка (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

9767 0

Антъни Джошуа отпразнува победата си над Роберт Хелениус, като си отпот Forged Irish Stout на Конър Макрегър, макар и не толкова по собствено желание. Той беше в "O2 Arena", тъй като неговата алкохолна напитка спонсорираше шоуто.

И той беше радостен, след като Джошуа нокаутира Хелениус в седми рунд със страхотен удар с дясната ръка. 33-годишният Джошуа веднага избяга от ринга и направи обиколка в празнуване, като се блъсна в 34-годишния Макгрегър.

Макрегър успя да "открадне" шоуто

И с халба в ръката си ирландецът утоли жаждата на Ей Джей, който имаше разкървавен нос. Макгрегър открадна шоуто през нощта, когато извика превърналия се в YouTuber боксьор KSI - който също беше до ринга.

"Знам, че вашият човек KSI е в тълпата и не би могъл да опакова яйца, ако работеше във фабрика за опаковане на яйца. Така че, ако той иска да влезе тук, ще му дам финална битка, ако иска". 

KSI се завръща на 14 октомври в Манчестър срещу Томи Фюри, който през февруари победи своя голям съперник Джейк Пол. Междувременно Макгрегър заяви, че завръщането му в UFC е насрочено за декември срещу Майкъл Чандлър. А нокаутът на Джошуа бе брилянтен, като такъв не бе правил от години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички