"Аз нося тежката категория на гърба си" - Джошуа симулира контузия, за да даде брилянтен отговор за мач с Уайлдър


"Аз нося тежката категория на гърба си" - Джошуа симулира контузия, за да даде брилянтен отговор за мач с Уайлдър
Снимка: Getty Images

2822 0

Антъни Джошуа даде странен отговор, когато беше попитан за потенциален бъдещ сблъсък с Дионтей Уайлдър. Това се случи, след като нокаутира Роберт Хелениус по зрелищен начин в седмия рунд на битката им в събота вечер.

Тази победа по всяка вероятност ще накара Джошуа да премине към дългоочакваната битка срещу Уайлдър в Саудитска Арабия в началото на следващата година, за която преговорите вече са напреднали.

Джошуа показаха завидно самочувствие след двубоя

Но когато го попитаха за двубой с Уайлдър в интервюто му след двубоя, Джошуа се престори, че е наранил гърба си и каза: „Гърбът ми. Има ли лекар тук? Гърбът ми го няма". Преди да добави: "Защото нося тежката категория на гърба си"

И Хърн коментира това на пресконференцията след битката, като каза, че Джошуа може и да казва истината.  Той обясни, че Уайлдър не се е бил от октомври миналата година, а последният двубой на Тайсън Фюри е срещу Дерек Чисора, а сега той се изправя срещу MMA боец в лицето на Франсис Нгану, а Олександър Усик не е толкова равен с останалите.

Хърн също така коментира как вижда битката между Джошуа и Уайлдър:"Мисля, че той може да победи спокойно Дионтей Уайлдър, но също така може да бъде победен от Дионтей Уайлдър. Винаги съм чувствал, че AJ може да надмине Уайлдър. Ако кацне дясната ръка върху Уайлдър по този начин, битката свършва". А нокаутът му наистина беше зловещ, като напомни на "стария" Джошуа преди години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички