Головкин: Враждата ни с Канело приключи! Все още съм шампион, момчета!


Головкин: Враждата ни с Канело приключи! Все още съм шампион, момчета!
Снимка: GettyImages

1807 0

Казахстанският боксьор Генадий Головкин коментира загубата си в трета битка между него и Канело Алварес. 40-годишният боец е на мнение, че в тактическо отношение и двамата съперници са се представили добре.

"Това е най-високата класа, най-добрата битка в бокса. Всеки знае кой е Канело, всяко лошо движение е край на мача. Ако пропуснете удар, това слага край на битката. Вижте лицето му и моето лице - те са чисти, защото имахме най-добрата подготовка и го показахме в битката", започна Головкин, цитиран от "Matchroom Boxing".

"Тази битка беше много умна, имаше повече тактика и от шаха. Днес Канело беше по-добър. През втората половина опитах да променя хода на битката. Чувствах се доста добре. Беше добра битка. Враждата ни приключи. Това е като баскетбола, където бяха ЛеБрон и Коби, Майкъл Джордан и Коби", продължи той.

"Определено ще продължа кариерата си. Имам страхотен план. Днес трябва да поздравя Канело и всички фенове на бокса. Не забравяйте, че аз имам три колана в средна категория. Ще се завърна. Все още съм шампион, момчета!", завърши казахстанският боец. А ето каква сума взе той за участието си в битката. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички