Канело Алварес се прибира без нокаут, но с най-тлъстия чек в кариерата си


Канело Алварес се прибира без нокаут, но с най-тлъстия чек в кариерата си
Снимка: GettyImages

2003 0

Канело Алварес остава абсолютен шампион в суперсредна категория, след като в двубой №3 от съперничеството с Генади Головкин не остави съмнения за доминацията си и спечели 12-рундов дуел с големия си съперник в средните категории. 

Алварес остана доволен от показаното в битката, но не спази обещанието си да спечели с нокаут (и то още в първия рунд). 

Той дори нямаше шанс за това, независимо от предимството, което имаше в мача. В нито един момент Головкин не позволи на Алварес да достигне до ситуация за нокаут, като 40-годишният боксьор демонстрира, че дори в зенита на кариерата си, няма кой да го повали на ринга. 

Дългоочакваното зрелище може и да завърши без нокаут, но и двамата боксьори ще останат доволни от парите, които си спечелиха за спектакъла в Лас Вегас. И по-доволният определено е Канело. 

Мексиканецът се очаква да прибере гарантирани 45 милиона долара за двубоя, като пълният му хонорар ще стане ясен след обявяването на всички приходи от бойната седмица. Това е и най-големият чек в неговата кариерата, а се очаква и да нарастне след обявяването на финалните приходи от двубоя. 

Досега върховото му постижение беше на стойност 40 милиона долара от 1-ия двубой срещу Головкин през 2016 година. Втората битка между двамата му генерира 30 милиона - същата сума, която взе за победата над Кейлъб Плант, когато стана абсолютен световен шампион в категорията. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички