ВИДЕО: Шокиращият "край" на епичната трилогия между Алварес и Головкин


ВИДЕО: Шокиращият "край" на епичната трилогия между Алварес и Головкин
Снимка: GettyImages

2297 0

Краят на съперничеството между Канело Алварес и Генади Головкин беше сложено рано в неделя сутрин, когато мексиканецът не остави никакви съмнения, че на този етап е по-добрият боксьор. 

Саул успя да неутрализира силните страни на своя опонент и във върховата си категория (суперсредна) не пожали казахстанеца и демонстрира превеса си срещу него. За разлика от предишните две битки, този път съдиите няма да бъдат коментирани, тъй като доминацията на абсолютния световен шампион беше очевидна. 

Изненадващият край на мача Алварес - Головкин 

През годините Алварес - Головкин се превърна в едно от най-великите съперничества на 21-ви век, като двамата неколкократно демонстрираха факта, че не се харесват. В дните преди двубоя пък си разменяха постоянно заяждания и обиди, като Канело дори обеща да нокаутира Головкин още в първия рунд. 

Казахстанецът не се даде лесно, но след края на двубоя веднага призна загубата си. 

Двамата се поздравиха след финалния гонг, но за разлика от друг път, веднага се прегърнаха и размениха няколко думи. От "омразата" им нямаше и следа, а в интервютата след мача двамата имаха само добри думи един за друг. 

Ето и видео от случилото се след финалния гонг: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички