Кубрат Пулев нарече Джошуа "страхливец" и се закани: Ще го победя брутално


Кубрат Пулев нарече Джошуа "страхливец" и се закани: Ще го победя брутално
Снимка: БГНЕС

2773 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев е категоричен, че ще победи Антъни Джошуа в двубоя помежду им и ще развали плановете му за мечтания сблъсък срещу Тайсън Фюри. В интервю пред Sky Sports за Методи Шуманов - Пулев обяви, че има предимство пред британеца.

"Аз съм много по-прецизен от него и много по-умен. И ще го победя, брутално", заяви Кобрата, като отговори и на въпроса защо толкова много световният шампион настоява да има домакинското предимство на своя страна.

"Смятам, че е очевидно, защото е уплашен. Не виждам никаква друга причина. Предложихме му много различни варианти - от Истанбул до Лас Вегас, Ню Йорк и Саудитска Арабия. И тогава получих отговора, че ще се изправя срещу него в Лондон. Или няма да има изобщо мач и разбира се, че се съгласихме. Нямам притеснения относно мястото. Например, никога не съм питал мачът да е в София. От ден 1 исках да е на неутрален терен, за да е честно и за двете страни".

"Той няма да се изправи срещу Фюри, защото подписа договор да се бие с мен. В него има клаузи за сериозни неустойки, ако не се случи. В същото време, Фюри има договор за трети бой с Уайлдър. Нито аз, нито Уайлдър ще се откаже от тези двубои", категоричен бе Пуле. Това идва като опровержение на собствените му думи от преди дни, когато сподели, че ко му се предложи "нещо" може и да се отдръпне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички