Кубрат Пулев се надява на сблъсък с Джошуа до края на годината


Кубрат Пулев се надява на сблъсък с Джошуа до края на годината

1071 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев изрази надежда, че двубоят му с Антъни Джошуа ще се проведе до края на годината. Както вече е известно, той бе отложен и няма да се проведе на първоначално определената дата - 20 юни. 

"В момента съм на авариен режим. Тренирам един път на ден или през ден в залата, когато дойде времето ще започна по-сериозно. Надявам се да се получи такъв двубой до края на годината. Всичко зависи от световната ситуация, а тя изобщо не е розова. Предупреждавах за последствията от коронавируса, защото икономиката е много важно нещо", сподели Кобрата в интервю пред Нова телевизия.

Относно възможността двубоят да се проведе без публика, каквито информации вече имаше: "Чувството е неописуемо и не може да се сравни с нищо, когато една маса хора са дошли да те подкрепят. Това е една любов и който не я изпитал не знае как е точно. За мен все пак е най-важен резултатът, така че с публика или без - Кубрат Пулев излиза и се бие като лъв. Най-важен е крайният резултат".

Преди дни от щаба на британеца също обявиха, че все пак се надяват срещата да се организира до края на годината. Припомняме, че официално боксът във Великобритания е забранен до края на юли. А очакванията са първите срещи след това да са без фенове, нещо, на което Джошуа не би се съгласил. "Не знам дали ще може да има мачове с публика през декември, или ще можем да имаме достатъчно голям брой запалянковци на тях. Може да получим разрешение да използваме 50 процента от капацитета на съоръженията, може да бъдат до 5000 души, а това е големият въпрос в момента", заяви Франк Смит. А с кои бойци иска да се боксира Пулев след мача с Джошуа вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Легендата на Германия Герд Мюлер живее в старчески дом и с прогресивна деменция

До 2014 година Герд Мюлер - велик германски футболист и носител на "Златната топка", редовно се появяваше в...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама