Кубрат изуми: Ако ми предложат нещо, може и да позволя мач на Джошуа с Фюри преди мен


Кубрат изуми: Ако ми предложат нещо, може и да позволя мач на Джошуа с Фюри преди мен
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

22558 0

Българската звезда в бокса в тежка категория - Кубрат Пулев, призна, че би обмислил предложение от страна на Антъни Джошуа да отложат боя помежду си, за да може британецът да се изправи срещу сънародника си Тайсън Фюри. Кобрата намекна, че би сторил това, ако Джошуа разговаря с него и ако му предложи "нещо", неназовано. Както е известно, Пулев е задължителен претендент за титлата на Джошуа на IBF и двамата трябваше да се бият това лято. Звездата обаче има по-голям интерес към мач срещу "Циганския грал", в който може да сбъдне мечтата си и да обедини всички ценни титли в категорията.

"Имам подписан договор за тази битка и всичко е готово. Работихме по този договор може би 2 месеца и не беше толкова лесно. Но сега имаме този договор и аз съм готов. Не искам да чакам. Искам битката за титлата с Антъни Джошуа и ще го победя наистина, ще постигна втория нокаут срещу него", зарече се българинът пред "Boxing Scene".

"Аз съм задължителен претендент и това са правилата. Няма значение кой иска да се боксира срещу него и с кой иска да се боксира той. Антъни Джошуа трябва да се бие с мен", отсече той, но след въпрос дали би променил мнението си, ако получи предложение да се оттегли, заяви: "Готов съм за този двубой, така че, не знам. Никой не знае. Искам този двубой!".

"Когато някой дойде при мен и ми каже нещо и ми предложи нещо - може би. Не знам, но искам този двубой. Готов съм за битката и вярвам, че тя ще се случи тази година. Чаках дълго този мач с Антъни Джошуа. Аз съм дългогодишният задължителен претендент за този мач, но съм отворен за разговори, няма проблем. Но искам този двубой. Това е. Готов съм да се бия навсякъде, няма значение дали в Лондон, или другаде", каза още Пулев. Наскоро Джошуа се изказа пренебрежително за българина (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички