Фюри: Животът в Моркамб е евтин, няма как да похарча парите, които имам


Фюри: Животът в Моркамб е евтин, няма как да похарча парите, които имам
Снимка: Getty Images

8235 0

Един от действащите световни шампиони при най-тежките на професионалния боксов ринг Тайсън Фюри посочи, че има много по-спокоен начин на живот в сравнение с други големи имена в бокса.

"Аз живея в Моркамб, Ланкашър. Тук животът е евтин. Няма как да похарча парите, които съм изкарал на боксовия ринг. Знам, че Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд например са дали огромни суми за различни страсти, но аз живея далеч по-скромно", заяви 33-годишният великобританец Фюри, за който предстои мач срещу Дилиан Уайт. Срещата е планирана за 23 април. А Тайсън Фюри заяви, че ще е последна в кариерата му.

Думите на Тайсън са подплатени и с разкази за начина му на празнуване след големи победи. След успеха си срещу украинеца Владимир Кличко, Циганския крал бе засечен да празнува със свой приятел в най-обикновено заведение, черпейки с царевица и картофи - любими за Фюри храни, показващи до голяма степен и нрава на родения в Манчестър Тайсън, който е любимец на голяма част от феновете на професионалния бокс.

Привържениците очакват с по-голям интерес потенциален бой между действащите шампиони Тайсън и Усик, но преди това трябва да се осъществи срещата-реванш между украинеца и Ей Джей. Такъв мач обаче може би няма да има. Фюри изтъкна защо Усик не би влязъл в нов мач с Джошуа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички