Бащата на Фюри: Усик няма да даде реванш на Джошуа, защото тича с пистолет в ръка


Бащата на Фюри: Усик няма да даде реванш на Джошуа, защото тича с пистолет в ръка
Снимка: Getty Images

6906 0

Бащата на Тайсън Фюри - Джон, обяви, че се съмнява Олександър Усик да проведе мач-реванш срещу Антъни Джошуа заради войната, която се води в родината му. Британецът заяви, че украинският народ трябва да се гордее със световния шампион на WBA, IBF, WBO и IBO в тежка категория.

"Освен ако ситуацията в Украйна и Русия не се подобри рязко, мисля, че няма да видите реванш между Усик и Джошуа. Това е невъзможно, защото Олександър тича наоколо с пистолет в ръце, както и трябва. Той защитава своята страна, както и братя Кличко. Усик няма да мисли за бокс, няма да мисли за Антъни Джошуа. Той ще бъде фокусиран върху това да бъде войник и да защитава страната си. Украинският народ трябва да се гордее с него", заяви Фюри-старши, цитиран от Boxingnews24.

"Можете да се помолите за всички онези руски момчета, които не искаха война. Има много момчета, които го правят, само защото президентът е казал така. Мисля за всички онези руснаци, които не искат тази война. Не всички те разпалиха войната", допълни бащата на шампиона на WBC в тежка категория. А ето с какъв жест към Усик се отличи Джошуа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички