Фюри разочарова всички: Спира с бокса след Уайт, няма Джошуа, няма Усик


Фюри разочарова всички: Спира с бокса след Уайт, няма Джошуа, няма Усик
Снимка: Getty Images

2876 0

Тайсън Фюри съобщи много тъжна новина за всеки привърженик на бокса. Циганския крал заяви, че боят му срещу Дилиън Уайт, плануван за 23 април тази година, ще бъде последният в неговата кариера. А това би значело, че няма да станем свидетели на сблъсък нито между него и Антъни Джошуа, нито между него и Олександър Усик.

Именно бой за обединяване на коланите с неговия сънародник Джошуа, когато все още бе шампион, присъстваше в главите на всеки привърженик. След успеха на Усик над Ей Джей пък се появиха и надежди за осъществяването и на сблъсък между украинеца и Фюри.

На пресконференцията за двубоя с Уайт Фюри съобщи изненадващото си решение. Той обяви, че ще се пенсионира след този бой със 150 милиона долара в банката, в добро здравословно състояние и все още млад.

"Това е последната битка в моята кариера. Пенсионирам се след това. 150 милиона долара в банката, в добро здраве, млад. Ще си купя голяма яхта зад граница. Пенсионирам се. Аут съм. Това е финалната ми битка, свърших.

Да, напълно съм приключил с това след мача. Не ми звънете, защото няма да си вдигна телефона" - заяви Фюри. Освен това Тайсън Фюри посочи кога би се включил във войната редом до братята Кличко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички