Антъни Джошуа: Мразя Дилиън Уайт, но съм за него срещу Тайсън Фюри


Антъни Джошуа: Мразя Дилиън Уайт, но съм за него срещу Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

2272 0

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че ще подкрепя Дилиън Уайт в мача му за световната титла срещу Тайсън Фюри, който ще се проведе на 23 април на стадион "Уембли" в Лондон.

Уайт ще получи първия си шанс за световната титла при най-тежката в двубой с Циганския крал, като той ще има подкрепата и на Ей Джей, чийто реванш с Олександър Усик е под въпрос, след като украинецът замина за родината си, за да участва във войната с Русия.

"Мразя Дилиън и искам в скоро време да му смажа главата, но ще го подкрепям в този мач. Давай, Дилиън, с теб съм. Уайт трябва да е готов да се бие 12 рунда и да търси тялото на Фюри с ударите си. Надявам се да тренира здраво и да не подценява Тайсън. Това му е първият шанс за световната титла, така че очаквам да е по-мотивираният от двамата", коментира Джошуа.

В същото време Фюри, който няма загуба на професионалния ринг, още веднъж намекна, че това може да е последният мач в кариерата му. "Какво повече мога да спечеля освен пари? След този мач вече ще съм спечелил над 100 милиона долара. Ако изхарча толкова много пари, не заслужавам повече."

"Знам, че Майк Тайсън е пръснал половин милиард, а Ивендър Холифийлд - 400 млн., но аз не живея техните лъскави животи. Аз живея в Моркамб, Ланкашър. Тук животът е евтин. Никога не мога да изхрача парите, които имам", сподели шампионът при най-тежките, който по-рано заяви, че след мача с Уайт прекратява боксовата си кариера.

Следете всички новини и информации за сблъсъка Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички