Флойд Мейуедър е готов да помага на Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри


Флойд Мейуедър е готов да помага на Антъни Джошуа срещу Тайсън Фюри
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

818 0

Бившият световен шампион Флойд Мейуедър ще бъде повече от щастлив да помогне на Антъни Джошуа, за да се подготви за битката си с Тайсън Фюри. Двамата боксьори подписаха сделка за провеждането на два мача, в които ще бъдат заложени световните титли на IBF, IBO, WBA, WBC, WBO.

Мейуедър заяви, че си говори с Джошуа редовно и е повече от готов да му помогне в подготовката за битката с Фюри:

"Очаквам с нетърпение да работя съвсем скоро с Антъни Джошуа, ние непрекъснато общуваме, говорим непрекъснато.", каза Мейуедър пред The ​​Disruptive Entrepreneur.

"Няколко пъти съм срещал Тайсън Фюри, страхотен човек, много интересен, след битката обичам да го виждам да пее. Не съм го виждал да се бие много пъти, виждал съм го да се бие вероятно само два пъти. Виждал съм само два пъти Тайсън Фюри да се бие срещу Деонтей Уайлдър."

"Антъни Джошуа има много опит, Тайсън Фюри също има много опит. Но мисля, че когато Антъни Джошуа загуби битката (б.а. - срещу Анди Руиз), това му помогна да стане по-силен. Но това ще е много интригуващ мач, никога не можеш да кажеш какво ще се случи в спорт като бокса. И двамата са страхотни конкуренти. Както казвам, аз и Антъни Джошуа разговаряме редовно, така че с нетърпение очаквам да работя с Антъни Джошуа.", завърши Флойд Мейуедър.

А какъв режим "спазва" Тайсън Фюри напоследък, можете да прочетет в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама