Антъни Джошуа и Тайсън Фюри имали спаринг за "Ролекс"


Антъни Джошуа и Тайсън Фюри имали спаринг за "Ролекс"
Снимка: Getty Images/Guliver

3327 0

Преди часове бе обявена новината на годината до този момент в бокса, като стана ясно, че Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са подписали договора за мегасблъсъка между двамата, който ще се състои в два мача (вижте подробности).

Двамата са се изправяли и преди един срещу друг, макар това да е било преди години, когато Ей Джей още е бил аматьорски боксьор. Той разказва за случай, в който дори Тайсън Фюри му е казал, че ако го победи в спаринг, може да вземе неговия часовник "Ролекс".

Тогава Фюри бе хванат с ъперкът, който го разстресе. Това го накара да признае, че е бил поразклатен и че Джошуа ще стане световен шампион един ден. "Всичко, което исках, бе неговият "Ролекс", защото той каза преди спаринга, че ако го разбия или го нокаутирам, мога да го взема. Тогава се получи добър спаринг, но не знаех много-много" - спомня си Джошуа.

"Случилото се бе плод просто на страст. Сега съм интелигентен боксьор, а имам и страстта. Знам, че предстои страхотна битка. Тогава бях гладен, а сега съм дори още по-гладен. Тогава имаше заложен "Ролекс", но сега има дори по-голямо гърне злато в края на дъгата и искам да откъсна главата от раменето му, когато битката се случи. Сигурен съм, че ще спечеля" - споделя още той.

В крайна сметка Ей Джей не печели часовникът "Ролекс" преди 11 години. Със сигурност вече няма и нужда да го печели, но сега залогът, както той самият отчете, е много, много по-голям. А какви са космическите суми, които Антъни Джошуа и Тайсън Фюри ще приберат от боя?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички