Космическите суми, които Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще приберат от боя


Космическите суми, които Тайсън Фюри и Антъни Джошуа ще приберат от боя
Снимка: Getty Images/Guliver

6896 0

След като стана ясно, че Антъни Джошуа и Тайсън Фюри са се договорили за сблъсъка помежду им, който ще бъде в два мача, медии на Острова започнаха да спекулират и със сумите, които двамата ще приберат за големия спектакъл, който ще съставят.

Към двубоя за обединяването на коланите несъмнено ще има огромен интерес, а както стана ясно, двамата боксьори ще вземат равни суми от първия мач (50 на 50), докато във втората среща победителят ще прибере по-голяма част от финансите (60 на 40 за спечелилия).

Британското издание "Спортбайбъл" посочва и за какви пари става въпрос в първата среща, като се позовава на свои източници. Според тях, всеки от британските боксьори ще прибере по главозамайващите 100 милиона паунда за битката на ринга.

Очаква се първият сблъсък между двамата да е юни или юли месец, докато вторият - ноември или декември. Популярният промоутър на Джошуа Еди Хърн вече призна, че по-трудната част сякаш е свършена след няколко месеца упорита работа.

Междувременно мачът вече фигурира при букмейкърите и любителите на залози могат да дадат своите прогнози. Кой е фаворитът между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри според букмейкърите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички