Фюри не потвърди скорошен бой с Джошуа и заяви: Пия по 5-8 литра бира и не ям нищо


Фюри не потвърди скорошен бой с Джошуа и заяви: Пия по 5-8 литра бира и не ям нищо
Снимка: Getty Images/Guliver

4025 0

Тайсън Фюри даде притеснително интервю преди наближаващата дългоочаквана битка срещу Антъни Джошуа, която трябва да излъчи абсолютен световен шампион в тежката категория на бокса, обединил всички най-значителни колани.

Фюри говори по-рядко за двубоя, като неговият агент Боб Аръм, Джошуа и Еди Хърн доста често намекват за наближаването на боя и посочват, че той вероятно ще се състои през юни месец в Саудитска Арабия. Фюри обаче признава, че това не е важно за него, защото няма нищо официално, както и че няма да гарантира, че ще се състои скоро, защото и преди е страдал от това, когато плановете са се проваляли.

"Каквото и да говорят, то не е важно за мен, докато няма уговорена дата за двубоя и страшно много пари в джоба ми, дотогава няма бой. Дали ще се бия с Джошуа в следващите 10 минути? Не. Дали мисля, че боят в крайна сметка ще се състои? Да, трябва да се случи. Дали мисля, че предстои сега или е много наложителна? Не. Ще очаквам момента с нетърпение, това е сигурно.

Няма да слагам всичките си яйца в една кошница, защото съм бил виновен предеи за това, когато битката не се е състояла. Тогава завършвам с голяма депресия и искам да се самоубия. Няма да кажа, че със сигурност битката ще се състои през юни или юли" - започна Фюри.

След това той сподели притеснителни факти за състоянието си предвид наближаващия бой: "Спрях да тренирам към момента, на почивка съм. Пия между 5 и 8 литра бира на ден, същото правя и в момента. Но не ям, така че набавям калориите си чрез алкохол. Тренирах и тренирах, и тренирах без прогрес, така че в момента съм човек, който се е отдал на лежерността" - допълни още Циганския крал.

А наскоро Анди Руис посочи кой ще победи в боя между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички