Еди Хърн отхвърля идеята за мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев пред празни трибуни


Еди Хърн отхвърля идеята за мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев пред празни трибуни
Снимка: Guliver/GettyImages

11343 0

Мачът за световната титла между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев "няма как да се състои" при закрити врата. Това обяви промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, във връзка с епидемията от коронавирус, която доведе до драстични промени на големи събития от спортния календар.

Както е известно, Джошуа и Кобрата ще се изправят един срещу друг на 20 юни на стадиона на Тотнъм, но епидемията от коронавирус застрашава боксовия сблъсък да остане без публика. Редица европейски мачове на най-високо равнище затвориха вратите си за феновете, а в Англия шест мача от ръгби първенството бяха отложени.

Въпреки ситуацията по света Еди Хърн остава оптимистично настроен, че няма да има промени в боксовите събития, но и напълно приема мерките за сигурност на правителството. "Имаме доста натоварен график пред нас, така че се надяваме, че няма да има ограничения и ще продължим нормално работата си", започна Еди Хърн пред Sky Sports.

"За мен боксът е уникален по много начини, особено по отношение на феновете, които играят ключова роля за изострянето на даден мач във важен момент. Не виждам как можем да организираме битка при затворени врата без публика. Можете ли да си представите Антъни Джошуа да излезе да се бие с Кубрат Пулев само пред теб, мен и Адъм Смит? Просто няма да се случи", категоричен бе Хърн.

Междувременно Кубрат Пулев заяви, че не се надява на бърза победа над Джошуа, като посочи в кой рунд очаква да го нокаутира (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички