Задължителна наредба за бой може да провали сблъсък между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри


Задължителна наредба за бой може да провали сблъсък между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри
Снимка: Getty Images/Gulliver

2577 0

Еди Хърн, промоутърът на Антъни Джошуа, сподели какво може да провали бъдещите планове на световния шампион за следващи двубои. И това Олександър Усик, който е официален претендент на WBO. Припомняме, че федерацията вече нареди официална защита на титлата, но Джошуа първо ще се бие с Кубрат Пулев, който е официален претендент на IBF.

Следващият двубой на Усик ще е срещу Дерек Чисора в края на май и при положение, че спечели, то ще бъде в много силни позиции за преговори с щаба на Ей Джей. "Големият проблем е, че Усик ще трябва да се бие с победителя от боя между Джошуа и Пулев. Единственият начин, по който може да не се случи това е, ако Усик изчака месец или има сделка да се оваканти титлата. Не знам точно, но понякога тези неща са разрешими", заяви Хърн. Голямата цел пред щаба на Джошуа е да се организира двубой с Тайсън Фюри, ако победи отново Дионтей Уайлдър.

Преди време и самият Джошуа сподели, че очаква двубой с украинеца: "Наясно съм, че рано или късно ще се изправя срещу Усик, така че най-умното нещо от моя страна би било да започна да се подготвям от рано и да използвам своята сила. Брилянтното нещо в момента е, че знам, че ще се бия два или три пъти годишно и имам достатъчно време да се подготвям за двубоите". A как пък бащата на Фюри заплаши Джошуа - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички