Тервел Пулев посочи кое може да се окаже ключово за двубоя Кубрат и Джошуа


Тервел Пулев посочи кое може да се окаже ключово за двубоя Кубрат и Джошуа
Снимка: БГНЕС

3082 0

Българският боксьор Тервел Пулев посочи какво може да се окаже ключово в сблъсъка между брат му - Кубрат Пулев и световния шампион Антъни Джошуа. 38-годишният столичанин ще срещне шампиона на IBF, WBA, WBO и IBO на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, а според Тервел бързината може да се окаже решаваща.

"Много хора плюеха, че Кубрат е отказал мача с Джошуа преди време, защото го е било страх, но се видя, че не е вярно. Истината излезе наяве. Кубрат е много различен от Анди Руис и трудно може да се направи сравнение. Общото е, че двамата са силни боксьори и на Джошуа няма да му е лесно. Видях, че коефициентите на букмейкърите, не са полза на брат ми, но аз вярвам в Кубрат и възможността му да спечели. Стиловете им са сходни, приличат си като начин на боксиране. Бързината ще реши всичко. Този, който е по-бърз, по-рязък, ще вземе предимство.

Видяхте, че Джошуа си смени коренно тактиката във втория мач с Руис и това му донесе предимство. В първия мач Антъни не подходи сериозно, влизаше в близка дистанция, където е удобното за Руис, и не правеше нужното, за да се предпазва. Влизаше вътре без да взема мерки, и така Джошуа се озова на земята и за мен се отказа от мача", заяви Тервел пред "Тема спорт". По-рано и Кобрата коментира предстоящия мач, като обяви в кой рунд е оптимистично да нокаутира Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички