"Daily Mail" с ласкави думи за Пулев, открои силните му качества


"Daily Mail" с ласкави думи за Пулев, открои силните му качества
Снимка: БГНЕС

15476 0

След обявяването на битката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев зачестиха похвалите към българина, както и изказванията, че на британеца няма да му е лесно в този мач. Към тях се присъедини и британският "Daily Mail". Изданието написа материал за българския боец, в който отличава неговите силни страни.

"Българинът не е достатъчно мощен, за да нокаутира с един удар, но е способен систематично да разбива противниците си с натрупване на удари, от които има разнообразна селекция. Ако Джошуа си е написал домашното през 2017 година за отменения бой с него, той е открил, че Пулев не прави нищо зрелищно, но прави повечето неща добре", пише английската медия.

"Пулев може да е груб на окото на моменти, но той се прибира добре, измамно бърз е, има добра преценка на дистанцията и умее да затруднява работата на опонентите си отблизо. Най-голямото му предимство е левият прав, който притежава и който използва ефектно при победата над Чисора за европейската титла преди четири години", допълва "Daily Mail".

Британската медия допълва, че българинът не е без загуба в кариерата си, но при единственото си поражение - срещу Владимир Кличко през 2014 година, е показал добри неща. "Дори при загубата Пулев прояви невероятно сърце и смелост, за да се изправи след нокдаун три пъти и за момент да разтърси Кличко с тежко ляво кроше. Пулев обаче ще има проблеми", пише още изданието. Междувременно, стана ясно, че Кубрат е ангажирал нов треньор специално за мача с Джошуа на 20 юни. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички