Кубрат Пулев не се надява на бърза победа срещу Джошуа, посочи в кой рунд ще го нокаутира


Кубрат Пулев не се надява на бърза победа срещу Джошуа, посочи в кой рунд ще го нокаутира
Снимка: Оф. сайт на Кубрат Пулев

12147 0

Звездата ни професионалния бокс Кубрат Пулев отговори на бъдещия с съперник на ринга - Антъни Джошуа, който по-рано заяви, че ще нокаутира българина в 11-ия рунд. Кобрата заяви, че няма как да стигне до бърза победа срещу световния шампион, но е напълно възможно да спечели двубоя в деветия или десетия рунд.

"Всички тези години, които съм тренирал в националния отбор като юноша и при мъжете, сега трябва да се осмислят. Аз ще дам всичко от себе си. Бърза победа едва ли ще мога да търся и да направя. Но смятам, че един хубав успех с нокаут в девети-десети рунд е напълно реален", сподели Кобрата пред БНТ.

"В момента съм в тренировъчен процес. Имам необходимото време, а не като при "Зауерланд", които ми казваха на втория месец - "давай, играеш за световна титла" и го разбирах от медиите. Направили сме план, ще се подготвям в Германия, тъй като мачът е в Европа", допълни още българският боксьор, като не пожела да разкрие колко е сумата, която ще получи за двубоя.

"Наградният фонд не е толкова важен за мен. Има гарантирана сума, а оттам нататък всичко може да се удвои или утрои, не мога да кажа нищо. Всичко зависи от гледаемостта, от pay per view. Сумата първо е конфиденциална, второ не смятам, че това е важното в случая. Важно е, че събитието е огромно". А какъв слух се появи преди това относно сумата, която ще вземе Кубрат Пулев за двубоя с Антъни Джошуа - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички