Хърн: Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, Джошуа ще го нокаутира с лекота


Хърн: Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, Джошуа ще го нокаутира с лекота
Снимка: Getty Images/Gulliver

5905 0

Еди Хърн - промоутърът на двукратния световен шампион Антъни Джошуа, отново заяви, че ще направи всичко възможно, за да се организира двубой с Тайсън Фюри, който преди броени дни победи Дионтей Уайлдър. Освен това Хърн изрази увереност, че неговият клиент ще нокаутира с лекота Кубрат Пулев. Датата и мястото на двубоя все още не са уточнени, но се очаква Кобрата да получи втори шанс да стане световен шампион на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон.

Хърн не смята, че българският боксьор ще е пречка за Джошуа по пътя му към мечтания мач с Тайсън Фюри, който да определи абсолютния световен шампион.Освен това призна, че има опция срещата с Пулев да се отмени и да се състои евентуален двубой между Фюри и Джошуа. "Ако можем да реализираме първо мач с Фюри, това е предпочитанието на всички. Пулев и Фюри са менажирани от една и съща агенция, Топ Ранк. Възможно е да накараме Пулев да изчака, за да направим мача за абсолютен световен шампион, но трябва да изчакаме Уайлдър, защото той има право на реванш", заяви Хърн пред Sky Sports.

"Всички искат този мач и не го крият. Има някои пречки относно правата за излъчване, които трябва да преодолеем, но нищо сериозно. Обещавам ви, че този мач ще се състои. Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, и ако Фюри трябва да се бие с Уайлдър отново, той отново ще го победи. Тези неща ще се случат. Фюри ще бие Уайлдър и Джошуа ще нокаутира Пулев с лекота, въпреки че Боб Аръм твърди друго.

Феновете ще получат мач между Джошуа и Фюри. Ще направим всичко възможно, за да го реализираме. Преди имахме проблеми в преговорите с екипа на Уайлдър, сега имаме два щаба, които наистина искат такъв мач. Когато друг път ще имаме шанс да видим двама световни шампион от Великобритания да се изправят един срещу друг за определяне на абсолютен световен шампион. Не се е случвало никога преди и няма да се случи никога отново. Ще сме идиоти, ако не организираме този мач", допълни Хърн.

Междувременно промоутърът на Тайсън Фюри разкри как Кубрат Пулев може да спре Джошуа в мача за световната титла (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички