Джошуа "забрани" да го питат за Фюри, преди да се бие с Пулев


Джошуа "забрани" да го питат за Фюри, преди да се бие с Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1101 0

Голямата звезда на Великобритания в бокса в тежка категория Антъни Джошуа обяви, че спира да отговаря на въпроси за евентуалния мач срещу Тайсън Фюри. Той обяви решението си след вчерашния кантар преди битката срещу Кубрат Пулев, който завърши със скандал. Както е известно, много от журналистите, отразяващи предстоящото събитие, намират факта, че Джошуа говори за мача с Фюри като проява на неуважение към Пулев и подценяване на българина. Подобно мнение изрази и самият Кубрат.

"Когато хората задават въпроси за Фюри, в задната част на главата си аз мисля, че фокусът ми е Пулев. Всички останали разговори за бъдещи противници могат да се водят вечерта след битката", коментира британската звезда пред "5 Live Boxing".

Всеизвестно е, че Джошуа ще се изправи срещу Пулев поради 2 причини - не иска да стои повече от година без официален мач и е длъжен да се бие с него, тъй като българинът е задължителен претендент за титлата на IBF. Желанието на 31-годишния британец обаче е да се изправи срещу сънародника си Тайсън Фюри в обединителен двубой. Фюри държи единствената значима световна титла, която не е притежание на Ей Джей - тази на WBC. Междувременно, Кубрат се разколеба дали ще спечели с нокаут довечера. 

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички