Трансформацията в тялото на Антъни Джошуа в последните години (СНИМКИ)


Трансформацията в тялото на Антъни Джошуа в последните години (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2594 0

Световният шампион Антъни Джошуа показа, че е в отлична форма преди големия сблъсък с Кубрат Пулев, в който трябва да защити световните си титли. Голямото боксово зрелище Джошуа срещу Пулев е тази вечер в "Арена Уембли", а всичко около и самата среща може да следите НА ЖИВО SportLive.bg.

На кантара преди двубоя и двамата боксьори показаха, че не са си губили времето, показвайки отлична форма. Джошуа е малко по-тежък от последния си двубой с около 1 кг. - 109 кг. Преди реванша с Анди Руис цифрите на кантара за Джошуа показаха - 107,5 кг., което бе най-малкото му тегло преди двубой на професионалния ринг.

Гала вечерта започва в събота в 20:00 часа българско време, а двубоят Пулев - Джошуа е с начален час около 00:00. Може да видите подробно описание стъпка по стъпка за регистрация в DAZN, като последвате линка.  Регистрирай се в DAZN, за да гледаш Пулев - Джошуа!

Затова и в следващите снимки може и сами да видите разликата при Джошуа в последните му двубои и каква, и до колко трансформация е претърпял:

Антъни Джошуа сега:

Преди реванша с Анди Руис цифрите на кантара за Джошуа показаха - 107,5 кг., което бе най-малкото му тегло преди двубой на професионалния ринг.

Преди двубоя с Александър Поветкин през септември 2018 година Ей Джей бе 109,7 кг.

115,2 кг. бе срещу Карлос Такам през 2017 година - най-голямото тегло на британеца. Припомняме, че именно тогава трябваше да се бие с Кобрата, но контузия спря българина.

114,5 кг. бе  преди голямата му битка с Владимир Кличко, в която го свали от световния трон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички