Кубрат вярва, че победа срещу Джошуа ще го изравни по известност със Стоичков


Кубрат вярва, че победа срещу Джошуа ще го изравни по известност със Стоичков

1929 0

Звездата в професионалния ни бокс Кубрат Пулев смята, че може да се изравни по известност с Христо Стоичков в България, ако тази вечер успее да победи Антъни Джошуа. Зрелището Пулев срещу Джошуа започва около полунощ в "Арена Уембли" и ще може да следите всичко интересно около него в SportLive.bg.

"Той ми е приятел, Стоичков, той е добър човек, много добър човек. Познавам повечето известни хора в България. Има един ресторант и той живее в близост до него и всеки път, когато е в България, той ми се обажда и ние седим и хапваме заедно, шегуваме се заедно", разказа Кобрата.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ, ЗА ДА ГЛЕДАШ ПУЛЕВ - ДЖОШУА В DAZN

 "Ще бъда ли толкова голяма звезда като него, ако спечеля? Да. В моята страна със сигурност", допълни още Кобрата. 

Джошуа взе реванша си за Анди Руис преди година и си върна коланите си, но Пулев смята, че потенциалната му победа ще бъде толкова убедителна, че ще може да влезе в безспорен решаващ двубой с Тайсън Фюри.

"Има клауза за реванш. Но ще видим. Когато спечеля сега и спечеля добре и чисто, тогава може би той не го иска. Не вярвам, че той ще иска реванш с мен, защото с Руис беше изненада.  Всички бяха изненадани, аз бях изненадан и целият свят беше изненадан. Печеленето ми няма да е изненада за мен". Тази вечер ще имаме възможност да гледаме двубой, отлаган близо 4 години, но най-накрая ще бъде реализиран (ето къде може да гледате двубоягледайте мача тук). А ВИДЕО от момента, в който за първи път Кобрата стъпва на ринга в "Арена Уембли" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички