Двубоят Антъни Джошуа - Кубрат Пулев ще вземе невръчван досега сертификат в бокса


Двубоят Антъни Джошуа - Кубрат Пулев ще вземе невръчван досега сертификат в бокса
Снимка: Guliver/GettyImages

1798 0

Битката за световните титли - Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев, ще бъде първото събитие на живо по бокс, което ще получи 3-звезден сертификат за най-високите стандарти за устойчиво производство.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО МЕЖДУ КУБРАТ ПУЛЕВ И АНТЪНИ ДЖОШУА

Постижението е част от "Сезона на устойчивостта" на Sky Sport, ангажимент на телевизионния оператор да намали въздействието върху околната среда на своите спортни производства и да работи с партньори в индустрията за създаване на промени.

През февруари 2020 г. Sky постави амбицията си да бъде нетна нула въглерод до 2030 г., две десетилетия преди целта на правителството, и публикува целта си да направи нулевите си телевизионни продукции в рамките на следващите 10 години.

Провеждайки се на "Арена Уембли", двубоят между Кубрат и Джошуав става първият от всички на живо от боксовите събития на Sky този сезон, който е сертифициран от Алберт и е по-нататъшен напредък за Sky Sports, който по-рано тази година потвърди, че всеки мач от Висшата лига, който се излъчва на живо по Sky този сезон също ще получи същия 3-звезден стандарт за устойчивост.

Гала вечерта започва в събота в 20:00 часа българско време, а двубоят Пулев - Джошуа е с начален час около 00:00. Може да видите подробно описание стъпка по стъпка за регистрация в DAZN, като последвате линка. А как Антъни Джошуа имитира Кубрат и се подигра на стила му - вижте тукРегистрирай се в DAZN, за да гледаш Пулев - Джошу

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички