Има ли жена до Антъни Джошуа и колко трудно е да си неговата любима?


Има ли жена до Антъни Джошуа и колко трудно е да си неговата любима?
Снимка: Getty Images/Guliver

15370 0

Суперзвездата на великобританския бокс Антъни Джошуа, който тази нощ ще се изправи в мач срещу Кубрат Пулев в Лондон, е сам в личния си живот и се е посветил на тренировките и на отглеждането на 4-годишния си син Джей Джей. Боксьорът призна, че би се радвал да срещне жена, в която да се влюби, но тя трябва да е земна и да разбира какво е да излизаш с популярен човек.Всъщност, на този етап намирането на истинската любов е една от малкото награди, които Ей Джей още не е успял да спечели.

"Мисля, че можеш да се срещаш с някого и все пак да бъдеш успешен спортист, но е трудно да се намери баланс и ще трябва да направя компромис, нещо, което не съм чувствал, че съм в състояние да направя. Баща ми никога не ми е давал съвети за много неща. Но по отношение на връзките това, което съм научил и казвам на сина си, е, че би било хубаво да срещнеш любимата си в гимназията и да израствате заедно, защото с напредването на възрастта се настройвате по вашите начини", споделя Джошуа пред "The Sun" през май тази година.

Шампионът на WBA, WBO и IBF призна, че все пак излиза на срещи, но не стига до етапа, в който да нарича дадената жена свое гадже. "За да имам връзка сега означава, че ще трябва да правя компромиси и да променя навиците си. Не знам колко лесно би било това за мен. Така че излизам, но не стигам до етапа, в който да поставя някого в тази позиция. Нямам приятелка и нямам такава от известно време. Но с напредването на възрастта си мисля, че би било хубаво да има някого, с когото също да израстваш, но, честно казано, не намерих никого", казва Антъни.

Той смята, че бъдещата му любима би трябвало да разбере какво е да си известен. "Може би трябва да изляза от имението и да започна да посещавам партита на известни. Може би ще направя нещо различно. Надявам се, че ще го направя и вероятно срещата с някой друг, който разбира славата, би имала смисъл. Надявам се да е така, допълва звездата. - Но трябва да е някой приземен, ориентиран към семейството, някой, който може да нарече майка ми втората си майка. С напредването на възрастта би било хубаво да вкарам някого в своя свят, но зависи кой ще е и все още не съм намерил никого. Може би мога да отида на "лов", заявява Джошуа, който заедно с майка си и детето си изкара пандемията в имението си в Уотфорд. А каква е историята на боксьора вижте в този материал. 

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички