Джошуа трепери: Безмилостният удар на Ото Валин, който за малко да пренапише историята на бокса (ВИДЕО)


Джошуа трепери: Безмилостният удар на Ото Валин, който за малко да пренапише историята на бокса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4681 0

Броени часове ни делят от "Денят на страшния съд" - боксовото зрелище в Саудитска Арабия, което ще ни направи свидетели на битките при страшилищата в тежка категория Антъни Джошуа - Ото Валин и Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър. Противникът на AJ въобще не трябва да бъде подценяван, защото имаше възможността да пренапише историята на спорта с кръв и мощна заявка.

Ото Валин бе напът да промени бокса завинаги срещу Тайсън Фюри

Ото Валин и Тайсън Фюри премериха сили един срещу друг на 14 септември 2019 година. До победата стигна Циганския крал след 12 тежки рунда, но мнозина смятат, че Валин бе ограбен, след като нанесе безпощаден удар, който тотално разкървави Циганския крал.

Шведът съумя да отвори масивна аркада над дясното око на Фюри и го разкървави брутално. Лекарски щаб се намеси на няколко пъти, но в крайна сметка реши, че британецът може да продължи. Ръката на Фюри бе вдигната, но мнозина бяха на мнението, че победител е трябвало да бъде именно Валин.

Как Валин можеше да промени историята?

Това е абсолютно конспиративна теория, но има голяма доза истина в нея. Мнозина боксови фенове и специалисти са на мнението, че при евентуална победа Ото Валин го е очаквал мач срещу Дионтей Уайлдър. По този начин Фюри никога е нямало да може да се добере до втора среща с Бронзовия бомбардировач и по този начин никога да не спечели неговата световна титла.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб.

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички