"Ти си бита карта" - тежка закана срещу Антъни Джошуа, на която той отговори смразяващо (ВИДЕО)


"Ти си бита карта" - тежка закана срещу Антъни Джошуа, на която той отговори смразяващо (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

16607 0

Ото Валин познава перфектно Антъни Джошуа. И вярва, че това ще му донесе сериозно предимство преди гланвото събитие на боксовата гала "Денят на Страшния съд", която ще се проведе на 23.12 (събота) в Саудитска Арабия. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Джошуа вече не е същият 

"Ако питате мен, това е лош двубой за Джошуа. Отново сменя треньори. Мисля, че търси нещо, което няма да намери", категоричен е Валин преди сблъсъка си с британеца. 

Двамата са били спаринг партньори през 2016 година, когато според мнозина Джошуа беше в своя пик. Сега шведът е категоричен, че пикът на AJ е преминал и той е в криза на своята идентичност. 

Джошуа срещу Валин е по-непредвидим сблъсък, отколкото си мислите!

"Мисля, че е очевидно за всички, че физически си е същият, но психически не! Мисля, че усеща напрежение от феновете и хората, а това сериозно го тревожи", категоричен е Валин (ВИДЕО СЪС СУБТИТРИ В КРАЯ НА СТАТИЯТА). 

Валин копае собствения си гроб 

Джошуа не остана впечатлен от заканите. Дори ги прие с насмешка, заявявайки че, ако боят не завърши добре за него, ще започне да ходи на терапия при новия си психолог - Ото Валин. 

Нещата между тях ескалираха сериозно по време на "face-off"-а преди няколко седмици, а Ей Джей не издържа и се закани на своя опонент след канонадата от епитети: "Внимавай, защото копаеш все по-дълбок гроб за себе си". 

Какво да очакваме от битката Джошуа - Валин? 

Антъни Джошуа може и да е сериозен фаворит преди битката в събота вечер, но Ото Валин определено не съперник, който трябва да се подценява. Шведът  има само едно поражение в кариерата си (от Тайсън Фюри). За сметка на това, има 26 победи и никога в кариерата си не е бил нито пращан в нокдаун, нито в нокаут. 

Джошуа изглежда уязвим, откакто изгуби световните титли

Ей Джей пък претърпя много промени в последните години. Валин е прав, че британецът смени половин дузина треньори, като сега  работи с Бен Дейвидсън. В последните си битки той определено не убеждава, така че Валин може и да е прав - Джошуа изглежда колеблив! 

Как и кога да гледаме зрелището Джошуа - Валин? 

"Денят на Страшния съд" е истински дар за боксовите фенове в иначе скучната 2023 година. "Бойната карта" е една от най-впечатляващите изобщо в историята на бокса, като на един ринг ще видим Джошуа, Уайлдър, Валин, Паркър, Дюбоа, Бивол и общо 8 епични дуела в различните тежки категории. 

Събитието е на 23.12 (събота), като главните събития са две - Джошуа срещу Валин и Уайлдър срещу Паркър. Всички боеве ще се излъчват в България само на стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и абонамент). 

Заради мащаба на галавечерта, тя попада в графата "pay-per-view" и е на стойност 29.99 лева - най-ниската цена в света. Излъчването започва в 18:00 часа, като основните битки са в края. Повече подробности за събитието и абонаментните планове в DAZN вижте тук

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички