Гледай Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър НА ЖИВО - ето как и кога!


Гледай Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър НА ЖИВО - ето как и кога!
Снимка: GettyImages

4256 0

Дългата пауза от спорта на Дионтей Уайлдър след пораженията от Тайсън Фюри приключи в края на 2022 година, когато американецът нокаутира Роберт Хелениус още в първия рунд. Сега обаче бившият шампион на WBC има много тежка задача - двубой срещу друг бивш планетарен първенец - Джоузеф Паркър, на 23-ти декември (събота). 

Бронзовият Бомбардировач изглежда в топ форма и е твърдо решен да си върне световния връх, но не се е бил повече от година в официален бой, а Паркър е един от най-опасните ветерани в тежка категория. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Новозеландецът, който държеше титлата на WBA преди години, има само 1 поражение в последните 4 години (от Джо Джойс), като победа над Уайлдър ще го върне сред фаворитите за нов шанс за някоя от 4-те основни титли. 

Американецът обаче е фаворит, и то с право. Уайлдър има само две загуби (и двете от Фюри), като извън британеца никой друг не го е затруднявал на ринга. Освен това за Бронзовия Бомбардировач има и допълнителна мотивация - победа ще означава 100% сигурност, че през март ще се бие с Антъни Джошуа в двубой, който феновете на бокса очакват вече близо десетилетие! 

Още по-интересен е фактът, че битката Уайлдър - Паркър е част от галавечерта "Денят на Страшния съд", на която пък Джошуа ще се бие с Ото Валин. 

Как и кога да гледаме дуела Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър? 

Двубоят между двамата елитни боксьори ще се проведе в събота (23.12), като е част от галата "Денят на Страшния съд" - мегасъбитие, на което ще гледаме 8 епични дуела между голяма част от най-добрите представители на тежките дивизии в бокса. 

Уайлдър - Паркър е

Галавечерта започва в 18:00 часа българско време, като битката Уайлдър - Паркър е предпоследна в програмата. Веднага след тях започва зрелището Антъни Джошуа - Ото Валин. 

И двете зрелища ще бъдат излъчвани в България чрез стрийминг платформата DAZN (линк за абонамент). Българска телевизия няма да излъчва събитието, а цената на пакета в DAZN за цялата галавечер е 29.99 лева. За да можете да закупите пакета, трябва да имате активен абонамент в платформата.

В момента има три промоционални плана в DAZN за тези, които си закупят правата за събитието - повече подробности за съдържанието и плановете в DAZN вижте тук

Тези от вас, които по една или друга причина не могат да гледат галавечерта, можете да следите всички битки и всички интересни моменти НА ЖИВО в Sportlive.bg. 

Джошуа и Уайлдър НА ЖИВО в DAZN на 23-ти декември!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички