Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!


Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!
Снимка: GettyImages

14317 0

Бившият шампион на 3 от 4-те основни федерации в професионалния бокс - Антъни Джошуа, излиза на ринга в събота вечер за 3-тия си двубой за 2023 година. И определено най-тежък, защото се изправя срещу един от най-коравите представители на тежка категория - Ото Валин. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

След като вече натрупа 3 загуби в кариерата си, Ей Джей няма право на повече грешки, ако иска да си върне титлите. Също толкова висок е залогът и поради друга причина - ако спечели, през март ще се бие срещу Дионтей Уайлдър в най-дългоочаквания двубой в тежка категория за последното десетилетие. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Ото Валин обаче няма да се даде лесно. Преди няколко години направи фантастичен дуел срещу Тайсън Фюри, а в кариерата си има само 1 загуба (със съдийско решение именно от Фюри). Той има 26 победи, 14 от които с нокаут, и определено може да рани Ей Джей. 

Как и кога да гледаме двубоя на Джошуа срещу Валин? 

Боят между двамата е основното "главно събитие" в галавечерта "Денят на Страшния съд". То ще се проведе в събота (23.12) и събира голяма част от боксовия елит на едно място. Цели 8 битки между топ боксьори ни очакват през уикенда, като другото главно събитие е между Дионтей Уайлдър и Джоузеф Паркър в битката на бившите световни шампиони. 

Всички битки, включително и тази на Джошуа срещу Валин, ще бъде излъчена на живо в стрийминг платформата DAZN. За да можете да гледате боевете, трябва да имате или закупите месечен/годишен абонамент и да заплатите 29.99 лева за галавечерта, тъй като тя попада в графата "pay-per-view" - линк за абонамент и закупуване на пакета тук

Джошуа - Валин е едно от двете главни събития в

Разбира се, можете да се запознаете по-подробно с начините да гледате галавечерта и плановете на DAZN в нашия специален материал. 

Тези от вас, които по една или друга причина не могат да гледат галавечерта, можете да следите всички битки и всички интересни моменти НА ЖИВО в Sportlive.bg. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички