Джошуа: Само психопат може да спи толкова добре, колкото мен преди битка


Джошуа: Само психопат може да спи толкова добре, колкото мен преди битка
Снимка: Getty Images/Guliver

3272 0

Двукратният световен шампион в бокса Антъни Джошуа смята, че само "истински психопат" може да спи толкова спокойно, колкото него, преди да "извърши опит за убийство". Тази вечер е голямото зрелище Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, което ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg (ето къде може да гледате пряко двубоя).

Ей Джей трябва да заглуши съмненията, които все още остават за загубата му от Анди Руис през юни 2019 г. - и дори след хитрия, но предпазлив мач-реванш в последната му битка преди 12 месеца.

"Веднъж убиец, винаги убиец. Спя добре. Някои хора не могат да спят през нощта, защото наистина са настроени за битка. Но трябва да съм добър психопат, защото спя като бебе. Не се притеснявам. Правя това. Влизам и се бия всеки ден, ако трябва", отсече Джошуа. 

"Ако някой удар попадне и причини много щети, ще се опитам да го разклатя", допълни британецът. Двубоят между Тайсън Фюри на Дионтей Уайлдър през февруари даде допълнителна мотивация на Ей Джек, за да постигне впечатляваща победа на "Арена Уембли".

"Не забравяйте, че отне много време, докато Тайсън Фюри стана толкова разрушителен. Аз съм такъв, откакто започнах да се боксирам. Просто ще свърша работата по най-добрия възможен начин, защото номер едно е да останеш шампион, а номер две е да спечелиш, независимо по какъв начин. Но съм готов за битка от 12 рунда, ако случаят е такъв". А как Антъни Джошуа имитира Кубрат и се подигра на стила му - вижте тук.

Гала вечерта започва в събота в 20:00 часа българско време, а двубоят Пулев - Джошуа е с начален час около 00:00. Може да видите подробно описание стъпка по стъпка за регистрация в DAZN, като последвате линка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички