Хърн: Може да се наложи Джошуа да се бие само веднъж тази година


Хърн: Може да се наложи Джошуа да се бие само веднъж тази година
Снимка: Getty Images/Guliver

1579 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви, че за неговия клиент е пагубно да провежда мачовете си без публика. Именно такава заплаха тегне над следващия мач на британеца - срещу българския боксьор Кубрат Пулев, а причината е пандемията от коронавирус. Хърн също така намекна, че с Джошуа може да решат той да се бие само веднъж тази година, а това ще застраши мача с Пулев.

"Визуалните въздействия са толкова важни за марката "Джошуа", за спорта, за страната ни - не искам да го правя зад затворени врати. Искам да си дадем всяка възможност да организираме мач на Ей Джей пред публика. Може да се наложи да направим нещо трудно и дълго отлагано и да кажем, че той ще се бие само веднъж тази година. Ако това е така, не е добре да бъде чак през септември или октомври", коментира промоутърът, цитиран от "Metro".

"Предпочитанията ми са Ей Джей да се бие пред публика във Великобритания. Следващото ми предпочитание е в друга държава, но пак с публика. Последната инстанция е Ей Джей зад затворени врати. Няма да задържам кариерата му в продължение на една година, така че, трябва да направим това, което трябва", допълни Хърн. А защо екипът на Кубрат иска мач без публика вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички