Дионтей Уайлдър се съгласи с Тайсън Фюри: Олександър Усик се страхува много


Дионтей Уайлдър се съгласи с Тайсън Фюри: Олександър Усик се страхува много
Снимка: Getty Images

2397 0

Тайсън Фюри заяви наскоро, че Олександър Усик се е страхувал да се изправи срещу него в историческата битка, която щеше да обедини поясите в тежка категория. Към мнението на Циганския крал се присъедини и американеца Дионтей Уайлдър, който бе победен на два пъти от британеца.

"Аз съм напълно за подобен двубой, но Усик е малко уплашен. Всъщност той много се страхува. Аз съм в спорта, така че знам много неща. Готов съм да отида във всеки един момент на време и място, независимо какво е то. Те знаят това", заяви Уайлдър за "ES News".

"Не се боря твърде много от гледна точка на това да се опитвам да свърша битка, с мен е лесно. Чувствам, че всички сме добре финансово и така трябва да бъде", каза още Бронзовия бомбардировач.

Имената на Уайлдър, Фюри и Усик, както и това на Антъни Джошуа, се свързват много с мегаспектакъл в Саудитска Арабия в края на годината. Слуховете сочат, че четирите най-големи имена при най-тежките ще пътуват до Близкия Изток през декември за уникална боксова галавечер, която ще види и четиримата в действие.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Единственият опонент, срещу когото Тайсън Фюри не иска да се изправи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички