Носталгия по "стария" Джошуа: Ледената му реакция след зловещ нокаут (ВИДЕО)


Носталгия по "стария" Джошуа: Ледената му реакция след зловещ нокаут (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5595 0

Носталгично видео на Антъни Джошуа, публикувано от Matchroom Boxing, накара феновете да говорят колко много им липсва старият AJ. Видеото е от 12-ата битка на Джошуа като професионален боксьор срещу Рафаел Зумбано през 2015 г.

Бившият шампион в тежка категория победи с лекота, нокаутирайки го във втория рунд. Самонадеяността, която имаше тогава, караше хората да се влюбят в него. Това самонадеяност бе видяна в начина, по който се обръща и си тръгва, преди тялото на бразилеца дори да има време да се удари в платното. Джошуа разбра, че всичко е свършило веднага щом нанесе удара.

Ледената реакция на Антъни Джошуа при нокаут с един удар

Зумбано се опита да се изправи на крака, но просто нямаше сили и падна срещу въжетата. По този начин не остави друг шанс на рефера освен да прекрати двубоя.

Силата на Джошуа беше жестока и събарянето на опоненти бе редовно явление. Ръката му беше вдигната нагоре с почти никакъв намек за празнуване. Увереността и отношението бяха част от него. Безгрижието беше страхотно гледане.

Къде отиде този Антъни Джошуа?

Някои твърдят, че сега Джошуа е по-завършен боксьор, но това стана с цената на загубата на част от тази сурова сила, отношение и харизма.

Пораженията от Анди Руис и Олександър Усик разбираемо разтърсиха бившия световен шампион. Може би любовта към спорта не е толкова силна и слабото представяне срещу Джърмейн Франклин миналия месец може да затвърди тази гледна точка.

Липсата на увереност е очевидна в начина, по който се държи Джошуа. Докато беше на върха на играта си, около него имаше специална аура. Знаеше колко е добър и тази аура отдавна е изчезнала от специалните му оръжия. Сега дори не е ясно кой ще е следващият съперник на Джошуа, но според последните информации това ще е Дионтей Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички